Пропускане към основното съдържание

Сайтът, който няма да създам


Става дума, естествено, за IfuckBook.com. Сайтът, призван да замени в 21 век безценния справочник "Who fucks who?", който също старателно не издавах вече колко години. :)

Представете си facebook, базиран само на сексуалните връзки – тази вечна сфера на интерес на обществото. „Приятели” са ти само тези, с които си правил секс. Статусът на "кандидат – приятеля" изведнъж добива съвсем друга окраска, нали? :)
Край на досадните обяснения, намеци и т.н. Кратко и ясно: „X wants to fuck Y”

Какво следва нататък? Край на любопитството. Някой изчезва от полезрението ви за седмица – две. Като погледнете после – то си е написано на стената: „X fucked Y”. Ясно!

После – като разгледаш „приятелите” на човек, веднага ти стават ясни някои особености във взаимоотношенията му с разни хора – я се гледат накриво без причина, я като котараци…

И колко лесно ще е да признаеш сексуалната си ориентация – вижда се на момента. Няма сложни обяснения, няма нищо. А и лесно за таргетиране – маркетингов рай някакъв.

Ще е интересна и функцията с общите „приятели”. Съвсем друга топлина във взаимоотношенията създава. Гледате се с разбиране...
Или пък препоръчани „приятели”. Този е „приятел” на ваш „приятел”. Дали не може да стане и ваш? Екстра :)

И така нататък... Sky is the limit, както се казва.

Но няма да го създам, защото видимо тайната на взаимоотношенията е важна за хората, както и тайната на някой връзки явно внася допълнителна сладост в нея.

А така между другото ще стана и добродетел на обществото – колко семейства ще спася…

Можете да се гордеете с мен! :) Особено със строгото ми въздържание от иновативност…

Само едно ще остане да ме гложди - дали и в тази сфера можеш да стигнеш до всеки в света само с 6 стъпки?

Коментари

 1. хехехехе, много интересна идея за сайт, кой знае може би някога и ще се създаде :)

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина е много иновативно - особено ако има пълният набор от функции -"качи изображение", "качи видео", "създай събитие" и т.н. Но най ме кефи идеята за делене по категории, ако се изкопира буквално - "колеги/колежки", съученици/съученички", "най-добри...приятели(в леглото?)" (това си е жива реклама)- всичко е подредено и регистрирано. Само не знам...като гледам някои колко приятели(ки) имат във Фейсбук...ако и в твоята мрежа ще е същото... В смисъл - ако ще трябва на всекиго да доказваш приятелството си по този начин - малко на зор отива, все пак не сме в първа младост де. Не е обмислено докрай.:))))

  ОтговорИзтриване
 3. Така като чета да разбирам, че ако си нямаш тефтерче с имена и телефони наброяващи поне 50 като за начало с графи "fucked" и "wanted", няма много смисъл да се присъединяваш към мрежата. Ще бъде интересно да знаеш кой, кога, къде и с кого. Ако има и видео вече може да спада към порнографските сайтове. А дали наистина това е начина да бъдат спасени семействата или по-скоро да бъдат развалени?!

  ОтговорИзтриване
 4. Е, то не е състезание. Каквото - такова...
  Приеми цялото просто като закачка и интелектуално упражнение...

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Закисване на буре

Ето го и самото буре - готово, закиснато. Аджамия съм в буретата. Така каза един приятел, докато му разказвах тази история. И е прав. И понеже доста се борих с решаването на проблемите, които сам си създадох, реших да ги опиша тук, за да предпазя други или поне да им кажа как да се оправят. :) Ето и историята: Купих си буре. От всички места, където се произвеждат и продават бурета, избрах (от бързане – нали все нямам време), най-близкото до офиса – магазин за битови подаръци на „Пиротска”. Какво му е лошото на магазина ли? Ами не е магазин за бурета. Там просто има и това. Доста по-скъпи са и не се продават много много. Резултат? Тотално разкиснати. Опадали обръчи. Дупки между дъските, през които буквално можеш да бръкнеш с пръст. Е, ако си детенце... С моите пръсти не става. Замислих се дали да не ида до Брестница например (навярно и с горивото щеше да ми излезе по-евтино) или поне до женския пазар. Но бях харесал вече буре от дебели дъбови дъски. Четири и половина литра, нелак

Как художествената литература помага на успеха

Снимка: TEDx Serdika Salon Това са мисли, които ми се въртят из главата отдавна, а от около три години започнах по-систематични наблюдения и постепенно се оформи като теза. Не е фундаментална научна теза и в никой случай не е доказана в пълнота, но все пак съществува такава зависимост. Реших да я разкажа в рамките на TEDx Serdika Salon във ВУЗФ и им благодаря за поканата и насърчаването. Оставям това тук, за да не се изгуби: https://www.ted.com/talks/svetlozar_petrov_with_fiction_to_success_svetlozar_petrov_tedxserdikasalon Приятно гледане и... ... ако се колебаете при наемане на хора, изберете този, който чете. Те (четящите) обикновено успяват повече и по-бързо.

Двигател на Стърлинг - една добра играчка

Можете ли да си представите топлинен двигател, който се задвижва от топлината на чаша чай и може да върти малък вентилатор?  Възможно е и дори можете да си го направите сами вкъщи, като използвате например старо CD, кутийка от кола или други подръчни материали. Интернет е пълен с различни планове и схеми. Изберете си и пробвайте.  За по-несръчните, като мен, има и готови модели за сглобяване или направо готови машини в Amazon. Моделът от видеото, например, струва около 40 долара. Аз си избрах една изключително красива, според мен, машина за сглобяване на Böhm Stirling-Technik GmbH , която ми гарантира и един безкрайно забавен ден на сглобяване и гордостта от направеното с ръцете ми. Първият такъв двигател е бил създаден и патентован от Робърт Стърлинг през 1816 година и представлява двигател с външно горене (какъвто е и парната машина). Стърлинг е бил шотландски свещеник и е създал двигателя като безопасна алтернатива на парния двигател (ранните парни машини са имали влечението да се в